Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!

Drømmehuset med et unikt udgangspunkt

Da Dorthe og Rene Madsen skulle bygge hus, var det ønsket om et specielt hus, der var i fokus. Parrets hus i Hatting skulle ikke ligne alle de andre typehuse, og det var vigtigt, at der var fokus på store vinduespartier og en flydende overgang fra køkken/alrum til terrasse. Derfor valgte Löwen Tegnestue at skubbe til parrets forventninger og derved øge husets størrelse, så de fik masser af plads til venner, familie og ikke mindst parrets børn.

Spørg man Dorthe og Rene var udvidelsen en positiv overraskelse, ”Vi skulle have et specielt hus, noget som kunne leve op til de ønsker om et hus, som var anderledes end det normale typehus,” fortæller Dorthe. Parret har hele tiden haft en retning med husets udtryk, og nogle elementer af huset har også været et ”must have” lige fra starten. ”Vi har hele tiden vidst, at vi skulle have en overdækket terrasse, der med store vinduespartier og skydedøre skulle fungere som en forlængelse af køkkenalrummet og stue, men at vores ønsker skulle resultere i en udvidelse af husets størrelse, det havde vi aldrig selv set,” tilføjer Rene.

Alsidig og professionel rådgivning

I forbindelse med opførelse af vores arkitekttegnede hus, har vi brugt Thomas Löwenstein som byggesagkyndig. Grunden til at vi valgte Thomas var, at han har en meget praktisk tilgang til byggeprocessen og gør hvad der skal til for at sikre, at byggeriet opføres korrekt. Thomas tager hellere en snak med håndværkerne om hvordan arbejdet skal udføres, så fejl bliver taget i opløbet, frem for blot at dokumentere, at arbejdet ikke er udført korrekt. Vi oplever Thomas som meget passioneret og omhyggelig i hans arbejde. Møder han en udfordring han ikke er stødt på før, finder han hurtigt ud af hvordan det kan løses.


I vores byggeforløb har vi haft en del kontraktmæssige udfordringer med vores entreprenør. Her har Thomas også været en rigtig god støtte for os, så vi kunne komme trygt igennem byggeriet. Löwen Tegnestue kan med sin alsidighed og professionelle tilgang, helt klart anbefales, når man som os, ikke har kendskab til de udfordringer, man kan støde på i en byggeproces.

Christian Bach

Hej Thomas Löwenstein

Har netop brugt Löwen tegnestue til beregninger og udarbejdelse af tegninger med målet om at fjerne 1 ud af 2 søjler der understøtter limtræsbjælke ved en overdækket terrasse (6m) på et 70’er parcelhus. Modtog 2 forslag og med HEB stål bjælke lykkes det nu at fjerne begge søjler. Når du modtager et forslag som muliggør en løsning du ikke havde forventet, så må vi give 5 stjerner. Vi har netop bestilt Löwen tegnestue til endnu en opgave, og det er vel den bedste anbefaling man kan give.

Jesper H. Jacobsen

Löven tegnestue har stået for vores hus...

Löwen tegnestue har stået for vores hus projekt, fra planlægning til det færdige hus. Vi kan give Löwen tegnestue vores varmeste anbefalinger. Alt har fungeret 100 procent. Professionel rådgivning og professionelt udførelse af arbejde. Du er i de bedste hænder hos Löwen Tegnestue.

Dorthe Madsen

Löven tegnestue kan varmt anbefales

Löven tegnestue kan varmt anbefales.
Thomas Löwenstein går meget resultat-orienteret til de opgaver han stilles over for. Vi har benyttet tegnestuen til forskellige typer opgaver, rådgivning m.v. og han løser problemerne. Thomas kan også anbefales til at varetage kontakten til forsikringsselskaber og myndigheder.

Pia Rasmussen

Perfekt rådgivning. Utrolig venlig og behagelig person.

Super god hjælp og vejledning til byggeri af sommerhus. Kommer helt sikker igen til næste projekt.

Lars Sørensen

Vi kom i mål med et kompliceret projekt

Super god rådgivning fra start til slut, masser af teknisk erfaring, både bygge- og energiteknisk. Vi kan kun give vores allerbedste bedste anbefalinger.

Esben

Fremragende rådgivning

Fremragende rådgivning. Mine ideer krydret med masser nye spændende ting, blev til et flot og smuk projekt. Kan varmt anbefale Løwen Tegnestue.

Mette Aamann

 Et samarbejde med flotte resultater

I samarbejde med Karsten Jensen (Ariktekt maa) har vi udarbejdet og skitseret dette skandinaviske, arkitekttegnede hus, der er bygget efter dansk byggeskik og med fokus på kubiske formsprog og facadekomposition. 

Facaden er af hårdtbrædt tegl samt med felter i træbeklædning, som giver en stoflig overflade. Derudover er facaderammen sortpudset.

Mod havesiden åbner huset sig med store skydedøre, hvor køkkenalrum og stue er placeret. Sammen med den overdækkede terrasse skaber det et hyggeligt fællesrum, hvor haven og bolig smelter sammen og giver plads til familien og gæster.

Indretning er simpel tegnet, hvor man fra entréen har en stor åbning, som giver et flot længde kig igennem boligen og giver villaen et mere flydende rumforløb. Værelserne er placeret hensigtsmæssigt ift. lys og udsyn mv. 

Fra vejen virker huset lukket dog med sin helt egen stil.

Ville ikke lade drømmeboligen begrænse sig

Efter Dorthe og Rene havde besluttet sig for, nu skulle det være, var de sikre på, at tid og økonomi ikke skulle være en faktor, der skulle tilbageholde dem fra deres boligdrømme. ”Vi har taget de valg, vi gerne ville have, og det har nok også gjort huset en smule dyrere end, hvad vi havde regnet med,” tilføjer Dorthe. Parret mener ikke, at problemet har været at begrænse sig, men man ændrer jo på huset igennem tegneprocessen, og alt skal gå op i en højere enhed, så det hele kan hænge sammen.  ”For os var det vigtigt, at vores ide blev til virkelighed og ikke bare forblev en ide,” uddyber Dorthe.

Valget faldt på Löwen Tegnestue

Valget af samarbejdspartner har aldrig været et tvivlspørgsmål for parret. Thomas Løwenstein, indehaver af Löwen Tegnestue, er deres gode kammerat, så valget var nemt. De vidste, at han var professionel, dygtig og kunne sit kram, og så var de ikke i tvivl om, at Thomas kunne håndtere og formidle deres boligdrømme helt rigtigt. Dorthe fortæller, ”for os var det vigtigt, at vi kunne vælge en professionel samarbejdspartner, der ville projektet og ikke bare snakkede os efter munden,”  Dorthe tilføjer ”det var også vigtigt, at vi kunne stole på, at Thomas gik ind til opgaven som professionel og ikke som en privat ven.”

Det har også været en prioritet for parret, at Löwen Tegnestue kunne stå for alt som f.eks. tegne  og beregne huset, være rådgiver på projektet samt bygningssagkyndig under hele byggeprocessen. Ligeledes er det tydeligt, at parret forventede en samarbejdspartner, som ikke bare kunne formidle deres tanker til noget håndgribeligt, men som samtidig tog ejerskab for hele forløbet og fulgte opgaven helt til dørs.

En hyggelig villa med plads til gæster og en overdækket terrasse til mange formål

En del af de m2 blev brugt i forlængelsen af deres garage. Her har parret indrettet et lille ekstra værelse med tilhørende badeværelse, som kan bruges af gæster.  ”Det gjorde vi os selvfølgelig en del tanker omkring, men vi kom frem til, at det ville være en rigtig fin løsning for os. Det giver vores gæster en mulighed for privatliv, når de trækker sig tilbage,” forklarer Dorthe og Rene.

Der er ingen tvivl om, at den overdækkede terrasse med de store vinduespartier ind til køkken/alrummet er centerelementet i hele byggeriet. Og med god grund. Her har parret fået et flot funktionelt område med plads til spise- og loungeområde, som næsten går ud i et med køkken/alrummet – fliserne fra huset er trukket med ud på terrassen, og parret har fået et flot udekøkken, som ligger i forlængelse af hovedkøkkenet. 

Alle forventninger blev indfriet

Alt er gået som forventet, og parret mener selv, at de har fået det hus, de altid har drømt om. ”Vi har fået drømmehuset, men vi har bestemt også fået kenskab til en verden, som man sagtens kan være tryg ved, når man bare vælger den rette samarbejdspartner,” fortæller Dorthe. ”Det behøver ikke være overvældende at bygge, når man kun bliver bedt om at tage højde for det sjove – og det er lige præcis, hvad Löwen Tegnestue har formået at give os,” tilføjer Dorthe. ”Så vi kunne ikke bede om mere. Det er virkelig flot arbejdet.” supplerer Rene kortfattet.

Samarbejde er vigtigt for at føle sig tryg ved så stor en investering

”Når det kommer til vores boligdrømme, så er det vigtigt for os, at der er orden i de ting, vi har med at gøre, og det er vigtigt for os, at vi får en seriøs, direkte og let tilgængelig forklaring på hele processen, så vi kan forholde os til opgaven og ved, hvad der skal gøres, og hvad der ikke skal gøres. Det fik vi hos Löwen Tegnestue - Nu har vi arbejdet sammen på projektet i flere måneder, og for os var det vigtigt, at vi altid kunne ringe, hvis jeg kom i tanke om noget. Det har igennem hele forløbet været en omgangsform, som til tider har været venskabelig, men som har bundet i dyb, professionel, kvalitativ rådgivning, og det har været vigtigt for at skabe tryghed og overblik omkring så stor en investering. Vi kan kun anbefale Löwen Tegnestue, der er styr på alt fra a – z, når det kommer til at bygge et hus. Så simpelt er det.” afslutter Dorthe og Rene.

Parret Rene og Dorthe Madsen, Hatting By, Hatting

Vil du høre mere om dine muligheder for at blive nybygger hos Löwen Tegnestue - book et uforpligtende møde på tlf.2929 9896 eller lige kontakt os her 

Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!
Villa - Når et typehus ikke lige er det rigtige!

Alsidig og professionel rådgivning

I forbindelse med opførelse af vores arkitekttegnede hus, har vi brugt Thomas Löwenstein som byggesagkyndig. Grunden til at vi valgte Thomas var, at han har en meget praktisk tilgang til byggeprocessen og gør hvad der skal til for at sikre, at byggeriet opføres korrekt. Thomas tager hellere en snak med håndværkerne om hvordan arbejdet skal udføres, så fejl bliver taget i opløbet, frem for blot at dokumentere, at arbejdet ikke er udført korrekt. Vi oplever Thomas som meget passioneret og omhyggelig i hans arbejde. Møder han en udfordring han ikke er stødt på før, finder han hurtigt ud af hvordan det kan løses.


I vores byggeforløb har vi haft en del kontraktmæssige udfordringer med vores entreprenør. Her har Thomas også været en rigtig god støtte for os, så vi kunne komme trygt igennem byggeriet. Löwen Tegnestue kan med sin alsidighed og professionelle tilgang, helt klart anbefales, når man som os, ikke har kendskab til de udfordringer, man kan støde på i en byggeproces.

Christian Bach

Hej Thomas Löwenstein

Har netop brugt Löwen tegnestue til beregninger og udarbejdelse af tegninger med målet om at fjerne 1 ud af 2 søjler der understøtter limtræsbjælke ved en overdækket terrasse (6m) på et 70’er parcelhus. Modtog 2 forslag og med HEB stål bjælke lykkes det nu at fjerne begge søjler. Når du modtager et forslag som muliggør en løsning du ikke havde forventet, så må vi give 5 stjerner. Vi har netop bestilt Löwen tegnestue til endnu en opgave, og det er vel den bedste anbefaling man kan give.

Jesper H. Jacobsen

Löven tegnestue har stået for vores hus...

Löwen tegnestue har stået for vores hus projekt, fra planlægning til det færdige hus. Vi kan give Löwen tegnestue vores varmeste anbefalinger. Alt har fungeret 100 procent. Professionel rådgivning og professionelt udførelse af arbejde. Du er i de bedste hænder hos Löwen Tegnestue.

Dorthe Madsen

Löven tegnestue kan varmt anbefales

Löven tegnestue kan varmt anbefales.
Thomas Löwenstein går meget resultat-orienteret til de opgaver han stilles over for. Vi har benyttet tegnestuen til forskellige typer opgaver, rådgivning m.v. og han løser problemerne. Thomas kan også anbefales til at varetage kontakten til forsikringsselskaber og myndigheder.

Pia Rasmussen

Perfekt rådgivning. Utrolig venlig og behagelig person.

Super god hjælp og vejledning til byggeri af sommerhus. Kommer helt sikker igen til næste projekt.

Lars Sørensen

Vi kom i mål med et kompliceret projekt

Super god rådgivning fra start til slut, masser af teknisk erfaring, både bygge- og energiteknisk. Vi kan kun give vores allerbedste bedste anbefalinger.

Esben

Fremragende rådgivning

Fremragende rådgivning. Mine ideer krydret med masser nye spændende ting, blev til et flot og smuk projekt. Kan varmt anbefale Løwen Tegnestue.

Mette Aamann

Bliv klogere i vidensbanken

Hent inspiration til dit liv som boligejer. Vi har sammensat en bred vifte af artikler om alt fra forsikringer til ventilation og varme. Har du spørgsmål til artiklerne, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om din situation.

Alsidig og professionel rådgivning

I forbindelse med opførelse af vores arkitekttegnede hus, har vi brugt Thomas Löwenstein som byggesagkyndig. Grunden til at vi valgte Thomas var, at han har en meget praktisk tilgang til byggeprocessen og gør hvad der skal til for at sikre, at byggeriet opføres korrekt. Thomas tager hellere en snak med håndværkerne om hvordan arbejdet skal udføres, så fejl bliver taget i opløbet, frem for blot at dokumentere, at arbejdet ikke er udført korrekt. Vi oplever Thomas som meget passioneret og omhyggelig i hans arbejde. Møder han en udfordring han ikke er stødt på før, finder han hurtigt ud af hvordan det kan løses.


I vores byggeforløb har vi haft en del kontraktmæssige udfordringer med vores entreprenør. Her har Thomas også været en rigtig god støtte for os, så vi kunne komme trygt igennem byggeriet. Löwen Tegnestue kan med sin alsidighed og professionelle tilgang, helt klart anbefales, når man som os, ikke har kendskab til de udfordringer, man kan støde på i en byggeproces.

Christian Bach

Hej Thomas Löwenstein

Har netop brugt Löwen tegnestue til beregninger og udarbejdelse af tegninger med målet om at fjerne 1 ud af 2 søjler der understøtter limtræsbjælke ved en overdækket terrasse (6m) på et 70’er parcelhus. Modtog 2 forslag og med HEB stål bjælke lykkes det nu at fjerne begge søjler. Når du modtager et forslag som muliggør en løsning du ikke havde forventet, så må vi give 5 stjerner. Vi har netop bestilt Löwen tegnestue til endnu en opgave, og det er vel den bedste anbefaling man kan give.

Jesper H. Jacobsen

Löven tegnestue har stået for vores hus...

Löwen tegnestue har stået for vores hus projekt, fra planlægning til det færdige hus. Vi kan give Löwen tegnestue vores varmeste anbefalinger. Alt har fungeret 100 procent. Professionel rådgivning og professionelt udførelse af arbejde. Du er i de bedste hænder hos Löwen Tegnestue.

Dorthe Madsen

Löven tegnestue kan varmt anbefales

Löven tegnestue kan varmt anbefales.
Thomas Löwenstein går meget resultat-orienteret til de opgaver han stilles over for. Vi har benyttet tegnestuen til forskellige typer opgaver, rådgivning m.v. og han løser problemerne. Thomas kan også anbefales til at varetage kontakten til forsikringsselskaber og myndigheder.

Pia Rasmussen

Perfekt rådgivning. Utrolig venlig og behagelig person.

Super god hjælp og vejledning til byggeri af sommerhus. Kommer helt sikker igen til næste projekt.

Lars Sørensen

Vi kom i mål med et kompliceret projekt

Super god rådgivning fra start til slut, masser af teknisk erfaring, både bygge- og energiteknisk. Vi kan kun give vores allerbedste bedste anbefalinger.

Esben

Fremragende rådgivning

Fremragende rådgivning. Mine ideer krydret med masser nye spændende ting, blev til et flot og smuk projekt. Kan varmt anbefale Løwen Tegnestue.

Mette Aamann

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os på:
2929 9896 eller thl@tegnestue.com

bubble