Byggerådgivning

Vi hjælper dig med at skabe muligheder og overblik

Skal du til at bygge et nyt hus, renovere eller bygge om? Så kan processen hurtigt blive uoverskuelig med de mange valg og spørgsmål, som opstår. 

Hos Löwen Tegnestue hjælper vi dig godt igennem processen. Vi ved, at nybyg, køb og renovering af en bolig er en kæmpe økonomisk beslutning, som rækker langt ud i fremtiden. Vi tilbyder mange forskellige former for byggerådgivning til private kunder, der har behov for byggeteknisk sparring og rådgivning. Kort sagt sikrer vores byggerådgiver, at I træffer den rette beslutning, uden selv at være ekspert og derved skaber trivsel og tilfredshed i hjemmet.

Ved hjælp af god service, troværdighed og erfaring kan vi hjælpe dig hele vejen igennem byggeprocessen.

Löwen Tegnestue er din byggerådgiver Horsens, som hjælper med byggerådgivning ved: 

  • Ved nybyggeri
  • Ved køb af nyt hus og salg af hus
  • Ved løbende tjek af ejendom, eksempelvis ved at få lavet en vedligeholdelsesplan
  • Ved energirenovering
  • Ved skader, forsikringsdækning, skimmelsvamp mv.

Styring og planlægning af dit byggeri

I forbindelse med alle byggesager, store som små, kræves der grundigt planlægning og styring af professionelle byggerådgivere for at komme sikkert og planmæssigt i mål. Dette gælder især, hvis byggeprojektet er dyrt, omfattende eller komplekst af natur.

Inden du går i gang med dit byggeprojekt, er der mange ting, som skal beslutte. Du skal f.eks. tage stilling til, hvor meget du selv vil involveres i byggeprocessen, hvor langt rækker budgettet, hvor skal vi finde inspiration, hvad siger lovgivningen og lokalplanerne osv. Alle dine beslutninger omkring disse områder, er med til at afgøre den entrepriseform, som er den optimale løsning for dit byggeprojekt.

Ovenstående ting er vigtige fordi mange tænker, at de som bygherrer selv kan udføre mindre byggeprojekter som f.eks. tilbygninger, men grundet vores ekspertise viser det sig, at det sjældent er tilfældet.

Skjulte udgifter ved byggeprojekter kan hurtigt vælte det hele!

Alle byggeprojekter, som indledes i samarbejde med en arkitekt og byggerådgiver fra Löwen Tegnestue er garanteret skarp kontrol med styring af budget, indhente tilbud, forhandle entrepriser på plads samt håndtering af kontrakter med byggeprojektets forskellige involverede parter. Grunden til dette er, at man som byggeherre også er ansvarlig for at huske alle de udgifter, som indgår i kontrakterne, men som ikke nødvendigvis er synlige i tilbuddet fra entreprenøren.

RÅDGIVNING EFTER DINE INTERESSER

Det som gør byggerådgivning fra Löwen Tegenstue speciel er ikke kun vores professionalisme, erfaring eller vores uvildighed, nej vi er specielle fordi, vi yder byggerådgivning, som tilgodeser dine interesser, fjerner tvivl og hjælper dig med at finde din egen vej og dine egne løsninger, baseret på tryghed og byggerådgivning af høj kvalitet.

Projektet skal give mening for dig, så er vi tilfredse.

KONTAKT OG HØR nærmere

Mangler du professionel privat byggerådgivning i forbindelse med dit unikke byggeprojekt, kan du kontakte Löwen tegnestue på tlf.: 2929 9896 eller mail thl@lowentegnestue.dk, så sender vi en byggerådgiver ud til dig!

Vi arbejder i Horsens Kommune, men hjælper også kunder i området omkring Kolding og Vejle.

Tilstandsrapport

4.5 ud af 5 baseret på 6 brugerratings.

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os på:
2929 9896 eller thl@tegnestue.com

bubble