Byggetilsyn

Dine interesser er i fokus ved vores byggetilsyn

I mange tilfælde kan det betale sig at ansætte en byggerådgiver til at varetage dine interesser, hvis dit byggeprojekt bliver udført af et byggefirma eller typehusfirma.

Heldigvis er de fleste byggefirmaer gode og grundige i deres rådgivning. Men du skal være bevidst om, at det er byggefirmaets egen rådgivere, som foretager tilsyn af byggeriet. Det vil sige, at det er de samme, som også sælger eller giver tilbud på deres byggeprojekter. Byggerådgivning fra byggefirmaet er derfor ikke uvildig. 

Er et byggetilsyn altid nødvendigt?

Vores erfaring siger, at det altid er nødvendigt at holde opsyn med selv de største typehusfirmaer, ved at sætte et eksternt byggetilsyn på byggeriet. Hvorfor? Selv de store typehusfirmaer har oftest små eller mindre selvstændige håndværksvirksomheder til at varetage opgaverne på byggepladsen. Det betyder i alt sin enkelthed, at det er deres kvalitetsniveau, der sætter standarden for dit drømmehus. Vores byggetilsyn sikrer at får dit byggeri tildelt en håndværker, der ikke har styr på kvalitet og de nyeste byggeregler, så bliver fejl, mangler og skader opdaget og rettet før dit drømmehuse står færdigt.

Et professionelt byggetilsyn fra Löwen Tegnestue har en præventiv effekt, fordi en byggesagkyndig, som tager noter og billeder på byggepladsen indikerer over for håndværkerne, at byggeriet skal leve op til nyeste standard og kvalitet. De bliver dermed mere opmærksomme på det stykke arbejde, de udfører, hvilket i sig selv tilfører dig stor værdi.

Hvad er et byggetilsyn?

Et byggetilsyn i forbindelse med opførelsen af en drømmebolig er et valg, du aktivt skal tage og er med til at sikre, at du kan føle dig tryg gennem hele byggeperioden.

Et byggetilsyn vil først og fremmest indebære en række stikprøvekontroller lige fra støbningen af fundamenter til afleveringsforretningen den dag, du overtager din færdige drømmebolig.

Vi skræddersyer vores byggetilsyn efter byggeriet, hvilket sikrer, at vi altid er til stede på de mest kritiske tidspunkter af byggeriets varighed. På den måde sikrer vi, at byggeriet bliver overset på de tidspunkter, hvor der er størst risiko for, at der sker fejl, noget bliver skjult, bygget inde eller gemt af vejen.

Hos Löwen Tegnestue laver vi tilsynsnotater og tager billeder ved hvert eftersyn. På den måde er alt beskrevet, og vi kan samtidig dokumentere de forhold, der er konstateret ved de forskellige besigtigelser under byggetilsynet.

Med et byggetilsyn fra Löwen Tegnestue skal du ikke selv bekymre dig om at tage dialogen direkte til den udførende entreprenør ude på byggepladsen. Konstaterer vi fejl og mangler under vores besigtigelser, tager vi selv direkte kontakt til entreprenøren med henblik på at drøfte eventuelle fejl og mangler konstateret under byggetilsynet.

Ligeledes kan du forvente, at Löwen Tegnestue løbende følger op på de fejl og mangler der måtte være. Det betyder, at vi ved hvert eftersyn også gennemgår fejl og mangler konstateret på tidligere besigtigelser. På den måde kan du roligt kan læne dig tilbage og følge byggeriet fra sidelinjen, uden alle bekymringerne omkring forholdene nævnt i vores byggetilsyn.

Vi fører tilsyn af dit byggeri ud fra dine interesser 

Hos Löwen Tegnestue er vi uvildige og uafhængige af byggefirmaer, og vi udfører altid tilsyn af dit byggeri ud fra dine interesser. Tøv ikke, få tilknyttet et professionelt og uvildigt byggetilsyn til din drømmebolig – så sikrer vi, at du kommer trygt i mål med dit byggeprojekt.

Ved tilsyn af dit byggeri sørger vi for:

  • Rådgivning omkring valg af materialer og detaljeløsninger.
  • Løbende tilsyn og sikring af, at byggeriet lever op til det, der er projekteret/aftalt.
  • Deltagelse ved møder med byggefirma.
  • Løbende tilsyn med, at du ikke betaler for mere, end du får leveret.
  • Gennemgang og tjek af byggeriet ifm. fejl og mangler, inden du overtager det.
  • Sikring og rettelse af fejl og mangler efter indflytning.

Priser:

  • Byggetilsyn: 14.000 kr. 

Tilstandsrapport

4.5 ud af 5 baseret på 6 brugerratings.

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os på:
2929 9896 eller thl@tegnestue.com

bubble