Køberrådgivning foretages i hele Horsens området

Vores køberrådgiver hjælper og vejleder dig i dit køb, så du undgår ubehagelige overraskelser ved køb af ejendom

Personlig køberrådgivning er jeres vej til at blive klogere på, om det er fornuftigt at investere i en givet ejendom. Der er stor forskel på tilstandsrapporter og kvaliteten af dem. Derfor kan det være en rigtig god idé at få en uvildig og uafhængig køberådgiver til at lave en besigtigelse af ejendommen, inden du skriver under på en købsaftale - en såkaldt købergennemgang.

Löwen Tegnestue er uvildige og uafhængige af ejerskifteforsikringer og ejendomsmæglere, og vi udfører besigtigelser udelukkende ud fra dine interesser. Löwen Tegnestue giver samtidig en gennemgang af tilstandsrapporten og energimærket, hvor vi som jeres køberrådgiver forklarer, på en letforståelig måde, hvad I bør være opmærksomme på – I får kort sagt professionelle og uvildige råd fra jeres køberrådgiver.

Ved en besigtigelse af ejendommen gennemgår vi byggetekniske forhold som evt. fejl eller mangler, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten, så du undgår ubehagelige overraskelser efter, at købsaftalen er skrevet under. 

Vores købsrådgivning indebærer:

Herunder kan du se, hvad vores køberrådgivning indebærer, og hvad du derfor kan forvente af din køberrådgiver fra Löwen Tegnestue. Vi ved, at køb af bolig er en meget stor økonomisk beslutning, og der er derfor mange ting man skal have styr på. Derfor er din køberrådgiver fra Löwen Tegnestue, altid en professionel og erfaren køberrådgiver som er 100 % på din side og varetager alene dine interesser.

En byggeteknisk gennemgang af hele huset sammen med dig, som fokuserer på fejl og mangler. Vores køberrådgiver udpeger boligens ømme punkter, og giver derfor et samlet overblik over boligens udfordringer og muligheder, så du præcist ved, hvad du går ind til.

  • Professionelle samt uvildige råd til, hvilke fejl og mangler der måtte være – eller ting som ville kunne få betydning for jer som købere.

  • En gennemgang af tilstandsrapporten, så du forstår rapportens omfang samt karakterenes betydning i praksis – du får selvfølgelig og besvarelse af spørgsmål hertil.

  • En gennemgang af energimærket samt det fremsatte besparelsesforslag – du får selvfølgelig og besvarelse af spørgsmål hertil.

  • Vejledning ifm. ønsker om renovering/tilbygning af ejendom ved overtagelse.

  • Forklaring af ejendommens fejl og mangler og rådgivning herom.

  • Generel vurdering af ejendommen ift. andre tilsvarende ejendomme samt huskøbet.

Löwen Tegnestue er din fleksible samarbejdspartner, og vi kan hjælpe med meget mere end kun køberrådgivning!

Har du yderligere spørgsmål til, hvad vores mange services kan gøre for dig og din bolighandel, skal du endelig kontakte os pr. telefon eller mail. Står du derimod allerede med en af vores professionelle køberrådgivere, og er du kommet i tanke om noget, er du også meget velkommen til at rette dine spørgsmål til din køberrådgiver - det er 100 % gratis og uforpligtende. Hos Löwen Tegnestue er vi fleksible og meget interesseret i at hjælpe nye såvel som nuværende kunder i mål med alt fra A-Z omkring hussalg og huskøb, og vi sammensætter derfor gerne en specifik pakke ud fra dine ønsker. Vi kan stå for hele processen, eller du kan vælge enkelte områder, vi skal stå for.

KONTAKT OG HØR nærmere

Mangler du professionel privat køberrådgivning, kan du kontakte Löwen tegnestue på tlf.: 2929 9896 eller mail thl@lowentegnestue.dk, så sender vi en køberrådgiver ud til dig!

Vi arbejder i Horsens Kommune, men hjælper også kunder i området omkring Kolding og Vejle.

Tilstandsrapport

4.5 ud af 5 baseret på 6 brugerratings.

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os på:
2929 9896 eller thl@tegnestue.com

bubble