3 gode grunde til at optimere din varmeløsning med en varmepumpe

Dit varmeforbrug kan optage en stor del af dit samlede energiforbrug i din bolig, og har du ikke en effektiv varmeløsning, kan det gå ud over din boligs energimærke. Det kan derfor være en rigtig god idé at optimere din varmeløsninger i boligen. 

Du kan optimere din varmeløsning med en varmepumpe, og det er der tre gode grunde til: 

1. Du kan mærke det på din varmeregning

Skifter du til en varmepumpe, vil du ofte kunne halvere dine varmeudgifter, fordi den omdanner energien i luften eller jorden til varme i dine radiatorer eller gulvvarme. En varmepumpe fra Bosch er billigere i drift end fx gas, olie og el-radiatorer. 

Dermed falder dit varmeforbrug drastisk, da det eneste, du betaler for i drift, er den elektricitet, som varmepumpen skal bruge for at omdanne energi til varme i dit hjem. 

2. Du gør din bolig mere klimavenlig

Fordi varmepumpen primært bruger naturlig energi til at opvarme din bolig, er en varmepumpe en yderst grøn varmeløsning. På den måde kan du få en langt mere miljøvenlig bolig ved at reducere din CO2-udledning med en Bosch varmepumpe. 

3. Du kan forbedre dit energimærke

Går du med planer om at sælge din bolig, kan det være en god idé at holde øje med om dit energimærke matcher tidens standard, da det kan være afgørende for et eventuelt salg. En god måde at få dit energimærke et trin eller to op er ved at installere en jordvarmepumpe som Bosch Compress 7001i LWM eller en luft-til-vand varmepumpe som Bosch Compress 7000i AW. 

Din guide til varmepumper

Vil du finde den bedste varmepumpe, kan du finde hjælp hos Energistyrelsen, der jævnligt tester forskellige varmepumper, så det er nemt for dig at skabe et overblik over dine muligheder. Øverst på Energistyrelsens varmepumpeliste ligger lige nu den innovative og energieffektive varmepumpe Bosch Compress 7001i LWM, der er en jordvarmepumpe med et lavt energiforbrug. Et optimalt valg, hvis du vil reducere din varmeregning og gøre en forskel for klimaet – og energioptimere din bolig.

 

Tilstandsrapport

4.5 ud af 5 baseret på 6 brugerratings.

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os på:
2929 9896 eller thl@tegnestue.com

bubble