Kampagne

Billigt huseftersyn – Alle tre rapporter til kun 9.995,-

Vi ved, at prisen er vigtig, og vi har derfor samlet en skarp pakke på hele huseftersynet. Du får alle tre rapporter til en samlet lav pris: Tilstandsrapport, Energimærke og El-eftersyn til kun kr. 9.995,-

Pakken gælder for boliger op til 199 m2. Prisen er inklusiv moms.

Billige tilstandsrapport i horsens og omegn

FÅ ALLE 3 RAPPORTER HURTIGT & EFFEKTIVT, NÅR DU SKAL SÆLGE DIN BOLIG 

Tilstandsrapport, Energimærke og El-eftersyn til kun kr. 9.995,-

Står du og skal sælge din bolig, og har du spurgt dig selv: Hvornår skal jeg bestille mine rapporter?

Vent og led ikke længere, for Löwen Tegnestue får klaret det hele på én gang! Rådet fra os er at bestille alle 3 rapporter på en gang, så snart du har besluttet sig for at sætte din bolig til salg.

Som du nok allerede ved, så skal der både laves tilstandsrapport, energimærkning og eleftersyn, når dit hus skal sælges.

Bestil dit huseftersyn hos Löwen Tegnestue og få alle tre rapporter samtidig. Vi kører i hele Horsens kommune, men bare rolig, ligger din bolig i en tilstødende kommune, så hjælper vi selvfølgelig også. Alle vores lokale bygningssagkyndige, energikonsulenter samt elektrikere er certificerede og godkendt til at lave tilstandsrapporter, elinstallationsrapporter og energimærkninger.

Vores omfattende erfaring med at lave uvildige tilstandsrapporter og energimærkninger som certificerede fagfolk gør vores arbejde hurtigt og effektivt. Direkte oversat betyder det, at vi kan hjælpe inden for få dage. Med os kan du være sikker på at få nogle retvisende rapporter, som afspejler din boligs faktiske tilstand og derved gøre beslutningsgrundlaget nemmere

Priser

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigere end pris

Der er stor forskel på tilstandsrapporter og kvaliteten af disse, hvilket du måske allerede har opdaget, hvis du er på udkig efter en ny ejendom. 

Men hos Löwen Tegnestue er kvalitet og sikkerhed vigtigere end pris, og vi arbejder uafhængigt og upåvirket af ejerskifteforsikringer og ejendomsmæglere, når vi udfører en besigtigelse af din bolig.

Med andre ord: Vi har udelukkende dit behov som fokus.

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er en grundig byggeteknisk dokumentation og gennemgang af din ejendom, hvor vi gennemgår og vurderer ejendommens tilstand og evt. mangler.

Er en tilstandsrapport et krav?

En tilstandsrapport er kun et krav, hvis du ønsker at tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med et hussalg.

Selvom det ikke er et lovkrav at tegne en ejerskifteforsikring, vælger mange det alligevel, da man ellers vil risikere at hæfte for fejl og mangler i op til 10 år efter et hussalg. 

Når du tegner en ejerskifteforsikring bliver der udarbejdet tre rapporter: 

  • Tilstandsrapport
  • Energimærke
  • El-tjek

Hvad er inkluderet i en tilstandsrapport? 

En tilstandsrapport inkluderer: 

  • Forklaring af, hvad I skal være opmærksomme på ved salg.
  • Fremsendelse af materiale til jeres udfyldelse (sælgeroplysninger, mv.).
  • Grundig byggeteknisk gennemgang af hele ejendommen.
  • Svar på eventuelle spørgsmål til, hvad der skal stå i tilstandsrapporten.
  • Generel vurdering af ejendommen i forhold til tilsvarende ejendomme.
  • Udarbejdelse af tilstandsrapport samt jeres sælgeroplysninger.

Hvad skal jeg være opmærksom på? 

En besigtigelse af din bolig tager omkring en til halvanden time, hvor vi sammen med en autoriseret elektriker gennemgår din bolig. Det vil ikke nødvendigvis ske på samme tidspunkt, men vi prøver at planlægge besigtigelsen efter jeres ønsker. 

Det er ikke et krav, at du deltager ved besigtigelsen, men du er mere end velkommen til at være en del af den.

Har du derimod ikke mulighed for at deltage, og ønsker du at vide, hvad vi har noteret, laver vi gerne en mundtlig gennemgang, inden vi kører. 

I forbindelse med besigtigelsen af din bolig, skal du være opmærksom på, at du – som sælger – skal være behjælpelig med at få belyst evt. fejl og mangler på din ejendom.

Tilstandsrapport

4.5 ud af 5 baseret på 6 brugerratings.

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os på:
2929 9896 eller thl@tegnestue.com

bubble