4 gode råd du skal kende til

Har du besluttet dig for at sælge boligen fordi, du drømmer om en ny bolig? Så er tilstandsrapporten en af de ting, du skal prioritere højt, men det ved du nok allerede.

Du kan downloade vores lille e-bog med 4 tips og tricks her! 

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er en del af huseftersynsordningen, som konkret beskriver og vurderer en pågældende boligs stand i forhold til dets alder og boligtype. Ligeledes sammenligner tilstandsrapporten boligen med lignende boliger, der har samme alder og type. Af tilstandsrapporten fremgår der synlige skader, som nedsætter boligens funktion og værdi markant. Derudover vil tilstandsrapporten også henvise til begyndende skader på boligen samt hvordan du kan forvente skaderne vil udvikle sig med tiden.

Tilstandsrapporten kan hjælpe med fraskrivelse af ansvar!

Det er vigtig at notere sig, at en tilstandsrapport ikke er lovpligtig, men at rapporten, ved de fleste salg, vil komme både køber og sælger til gode. Som køber er dette fordi, at en tilstandsrapport er med til at give en en idé om, hvad der købes og investeres i. Som sælger kan man komme til at hæfte for fejl og mangler uden en tilstandsrapport, derfor er det en fordel med en tilstandsrapport, som er påkrævet, hvis man vil fraskrive sig det ansvar ved at have en ejerskifteforsikring.

Löwen Tegnestue er din samarbejdspartner, når huset skal sælges

Som du nok allerede ved, så kan Löwen Tegnestue hjælpe dig med at lave en tilstandsrapport. Men inden vi kommer ud for at besigtige din skønne bolig, så er der lige nogle ting vi gerne vil fortælle dig inden - et par tips og tricks, så dig og din bolig er 100% forberedt, inden vi kommer på besøg.
Du kan downloade vores lille e-bog med 4 tips og tricks her! Vores mål er at hjælpe dig bedst muligt på vej, og derfor er gode råd altid dejligt at få.

Tilstandsrapport

4.5 ud af 5 baseret på 6 brugerratings.

Skal vi hjælpe dig, så kontakt os på:
2929 9896 eller thl@tegnestue.com

bubble